Monday, 2 September 2013

COQ HEALTH PLUS


Assalamualaikum dan selamat pagi...

Seperti yang kita tahu Produk Shaklee yang terpilah untuk promosi bulan September ini ialah COQ Health ...Sempena promo ni saya huraikan sedikit fungsi dan kelebihan COQ Health Plus selain dari baik untuk kesihatan jantung.

utk suami - boleh membantu meningkatkan bilangan sperma, pergerakan sperma & kualiti sperma. 


Utk isteri - boleh membantu utk meningkatkan kualiti ovum

Dalam hal ini, satu kajian dalam Journal Urology 2009, Jul 182(1)237-48 menyatakan keberkesanan Coq10 dalam memperbaiki kualiti sperma kepada lelaki yang mempunyai masalah kesuburan.

Selain itu, CoQ10 juga sesuai diambil oleh pesakit jantung, kerana ia meningkatkan peluang hidup utk pesakit jantung tersebut kerana menurut kajian CoQ10 ini secara ketara meningkatkan tenaga otot jantung, membaiki kapasiti mengepam dan mengurangkan separuh kadar kematian pesakit jantung.

Bagi wanita yg ingin mendapat kulit yg cantik, bolleh juga amalkan pengambilan CoQ10 ini kerana ia membaiki peredaran darah, membekalkan oksigen & nutrisi utk menghasilkan sel baru yg lebih muda.

Secara ringkasnya, manfaat CoQ10 adalah utk: 

1- kesihatan kardiovaskular
2- menangani penuaan
3- menangani tekanan darah tinggi 
4- menangani keletihan
5- kesihatan ginjal
6- migrain
7- kesihatan saraf & otak
8- terapi Statin
9- menangani masalah kekurangan Co Enzim Q10 secara genetik
10- kesuburan lelaki
11- kesihatan pergigian

Yg paling bestnya CoQ10 ini ialah ianya mengandungi campuran Co Enzim Q10, Vitamin E & ekstrak Teh Hijau. Campuran ini dapat meningkatkan lagi keberkesanannya dlm mengoksidakan kolesterol Low Density Lipoproteins (LDL)

Bagi yang berminat untuk mendapatkan C)Q Heath Plus pada harga promosi boleh hubungi saya seperti berikut:-Email:aleesalittlezone@gmail.com

sms|whatsapp|viber : 018 2546253(asniza)


No comments:

Post a Comment