Thursday, 13 June 2013

Collagen Powder


Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.


Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.


Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.Pengambilan Collagen Powder Shaklee secara berturut-turut selama 8 minggu akan memberikan hasil yang hebat dan menakjubkan. Apa tidaknya, kesan pengambilan selama satu hari akan memberikan rasa halus di tapak tangan dan ada yang telah mencuba selama tiga hari, kesan 'kawah' jerawat dimuka semakin cetek, kedalaman lubang bekas jerawat kian beransur pulih.

Shaklee RSS (red snapper scale @ sisik ikan merah) telah menjalani ujian klinikal dan telah terbukti mampu menghilangkan kedutan halus dan kasar juga membaiki tekstur kulit muka. Pengambilan Collagen Powder Shaklee selama 8 minggu akan menjadikan kulit menjadi lebih baik secara total atau menyeluruh. Hanya perlu 4 kotak untuk hasil yang menakjubkan. Bukan hanya kulit di sekitar muka yang menjadi lebih baik, malahan perubahan ketara akan dirasai pada seluruh badan.

Keberkesanan Collagen Powder Shaklee Terbukti dapat:
 • meningkatkan kelembapan kulit hingga 90%
 • mengurangkan kekasaran dan kekeringan hingga 75%
 • meningkatkan dalam penampilan keseluruhan hingga 71%
 • meningkatkan kelembutan dan kelicinan hingga 69%
 • meningkatkan pemakaian kekal mekap hingga 60%
 • meningkatkan keanjalan, ketegangan dan elastisiti hingga 55%
 • meningkatkan keserian, tona dan warna kulit hingga 50%
 • mengurangkan garis halus dan kedutan hingga 18%

Shaklee RSS secara langsung akan memberikan kesan yang menakjubkan:
 • ANTI PENUAAN - mengurangkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan
 • MENGHIDRAT - melembapkan kulit bagi mengurangi rasa keringdan berkupas pada muka
 • MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT - meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan
 • MELICINKAN - meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
 • MENYUBUR - menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar
 • MENCERAH - mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit
 • MENEGANG - membantu menegangkan dan menganjalkan payudara
dan Collagen Powder Shaklee membantu menyokong kesihatan sendi-sendi dan menguatkan tulang. Juga membantu mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut. 

Siapa yang tak nak kekal awet muda kan? Atau tua sebelum usia. Dah dipanggil makcik, walhal umur kita baru nak masuk 30an, siapa tak terasa hati kan? Alangkah baiknya, jika kita berjalan-jalan dengan adik kita, kemudian orang tegur dan mengatakan kitalah yang adik. Wow pasti senyum meleret satu hati.

Tak salah menjaga kecantikan dan kesihatan diri, malahan amat dianjurkan di dalam Islam. Rasulullah juga sangat sukakan yang cantik. Allah juga lebih sukakan orang beriman yang kuat dari orang beriman yang lemah. 

Berapa harga collagen shaklee
Retail price RM298. Special price boleh contact saya :) 
Jangan terkejut, kenapa ia mahal?Harga collagen berdasarkan sumber yang diperolehi untuk menghasilkan colalgen. Pastinya kerana kualiti yang dijaga untuk penghasilan collagen ini. Sumber dari ikan laut dalam adalah sukar untuk diperolehi. Jadi harga setanding dengan kualiti. 

Nur Asniza(ID 934271)
FB: Nur Asniza
Page: Aleesa Little Zone
Sms|Whatsapp:018 2546253
Email: asnizatm@gmail.com


COD area: Sg Buloh,Sri Damansara,Kota Damansara,Damansara Damai

No comments:

Post a Comment