Saturday, 13 July 2013

Performance Drink Minuman Isotonik di Bulan Puasa


Ketika berpuasa kita kehilangan air di dalam badan akibat panas ketika siang hari. Jadi kita perlu mengekalkan kadar dehydration di kadar yang minima. Macam mana nak elak dehydration ni? Jangan gusar dan risau.

Shaklee berjaya mengeluarkan Performance Drink minuman isotonik dibulan puasa.Ia mampu memberi kecergasan dan sesuai untuk seisi keluarga. Amat disyorkan sepanjang berpuasa dan ketika cuaca panas sekarang ini untuk mengekalkan kadar bendalir dalam tubuh.

✘ Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.

✘ Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.

✘ Amat sesuai untuk mengelakkan kemeruduman susu ketika berpuasa (bagi ibu yang menyusukan) kerana ia membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.

✘ Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas.

✘ Sesuai juga diberikan kepada kanak-kanak yang demam

✘ Sesuai juga diambil oleh pesakit Diabetis kerana dapat memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.


UTK PERTANYAAN PRODUK DAN PEMBELIAN:-

SMS/WHATSAPP:018-2546253

No comments:

Post a Comment